+31615578836
Menu

Over ons en contactgegevens

Welkom in ons prachtige chalet in zonnig Zuid-Frankrijk!

Nadat wij zelf eerder te gast waren geweest in het mooie chalet Oleander 505 op de gemoedelijke en comfortabele camping Leï Suves aan de Côte d’Azur, en de gelegenheid kregen het chalet te kopen, hebben wij die kans aangegrepen.

Wij komen zelf graag in Zuid-Frankrijk / Côte d’Azur voor de mooie natuur, schilderachtige authentieke dorpjes, markten, mondaine jachthavens, brocante, zon zee en strand, het heerlijke klimaat, lekker eten, en gastvrije mensen. Wij gaan zelf een paar keer per jaar naar het chalet en willen daarnaast ook u graag als gast laten genieten van deze fijne plek.

De Côte d’Azur is een gebied met vele gezichten. Het ene moment rijd je door de uitgestrekte wijngaarden, en daarna weer slingerend via haarspeldbochten door de bergen of langs de prachtige kust.

Je kunt elke dag een andere vakantie beleven; shoppen in chique winkels, luieren op het strand, wandelen in de ongerepte natuur, slenteren door een middeleeuws dorpje. De omgeving blijft verrassen!

Er gaat toch niets boven dat heerlijke vakantiegevoel; er even helemaal uit zijn, genieten van vrijheid en gezelligheid, lekker eten en drinken én comfort. Graag zorgen wij ervoor dat u optimaal van dat vakantiegevoel kunt genieten, maar dat u zich tegelijkertijd helemaal thuis voelt in het chalet.

Het chalet is met liefde ingericht en voorzien van alle gemakken zodat u een heerlijke, onbezorgde vakantie zult beleven.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag bij voor een prachtige vakantie!

Hartelijke groet,

Ilja en Peter van den Ham

Over de camping

Onderstaand vindt u de contactgegevens van de camping:

Camping Leï Suves

Quartier du Blavet

1770 Boulevard Ric Hochet

83520 Roquebrune sur Argens

Tel.: +33 (0)4 94 45 43 95

Fax: +33 (0)4 94 81 63 13

E-mail: camping.lei.suves@wannadoo.fr

Internet: www.lei-suves.com

Waar ligt de camping

Contactformulier

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen

    Vakantie in stijl